Over Handelzeker

Missie & Visie

Handelzeker helpt kleine en middelgrote ondernemingen te voldoen aan de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme. Handelzeker streeft er naar onze oplossingen op een laagdrempelige manier beschikbaar te maken voor alle ondernemers, zodat iedereen hun steentje kunnen bijdragen in de strijd tegen terrorisme en witwassen.

Ondanks het grote belang van deze wet, is er nog onvoldoende bewustzijn over de Wwft. De overheid verstrekt nog onvoldoende informatie over de wet en de handhaving ervan. Handelzeker heeft als doel om ondernemend Nederland bewust te maken van de wet en om bedrijven te helpen om aan de Wwft te voldoen. Handelzeker is gespecialiseerd in CDD, PEP, Sancties en Wwft-controles.

Handelzeker streeft er naar om realtime accurate data te leveren via een webinterface of API waarmee inzichten verkregen kunnen worden en effectieve beslissingen genomen kunnen worden binnen het kader van de Europese AML4 richtlijn en de Nederlandse Wwft wetgeving.

Ons Team

Vanuit ons nieuwe kantoor in Den Haag werken we met ons team dagelijks hard aan onze missie. Samen beschikken onze mensen over meer dan 30 jaar ervaring in de data sector. Handelzeker werkt bovendien met een groep jonge, enthousiaste adviseurs met up-to-date kennis van de Wwft. Zij praten dagelijks met ondernemers over wat de Wwft voor hen betekent en hoe zij hun compliance het beste kunnen inrichten.

Management

Andrew Harris

Geboren en getogen in Zuid Wales (Verenigd Koninkrijk), heeft Andrew Harris de afgelopen 17 jaar gewerkt voor een marktleider in de kredietinformatie sector.

Andrew heeft ruime ervaring in het opzetten van verkoopteams, in Europa maar ook in de Verenigde Staten. Sinds 2008 is Den Haag de thuisbasis van Andrew, waar hij een verkoopteam opgezet en gemanaged heeft en verantwoordelijk was voor 50 medewerkers.

In 2017 besloot Andrew om samen met twee partners een Handelzeker te beginnen. Zijn aanstekelijke enthousiasme brengt hij nu over op het team van Handelzeker. Andrew staat bekend om zijn unieke aanpak waarmee hij het beste uit zijn collega's weet te halen door hen te passioneren. Hierdoor kunnen zij hun werk met veel plezier en in volle overtuiging uitvoeren.


Rachid Ennadre

Rachid is geboren en getogen in Voorburg, vlakbij Den Haag. Rachid heeft de afgelopen 9 jaar internationale speler in de kredietinformatie sector geleid.

Rachid is gedreven en ondernemend. Hij heeft er plezier in om bedrijven te laten groeien, omdat je met een sterke, solide onderneming impact kunt maken. Daarom heeft hij binnen Handelzeker helemaal zijn plek gevonden. Rachid is één van de voortrekkers binnen Handelzeker als het gaat om onze missie. Rachid is ervan overtuigd dat compliance-checks bereikbaar moeten zijn voor elke onderneming en niet alleen voor grote organisaties.


Marco Roest

Marco's thuisbasis is Den Haag. Marco heeft een zeer sterke technische achtergrond en een grote affiniteit met de bedrijfsinformatiesector en de e-commerce branche. Marco is het technisch brein van Handelzeker.

Marco is expert op het gebied van (web)development, technisch project management, database administratie, hosting en internetsecurity. De afgelopen jaren heeft Marco gewerkt binnen zijn eigen internetbureau waarbij hij grote complexe e-commerce project gerealiseerd heeft.

Marco is samen met Andrew en Rachid Handelzeker gestart om een kwalitatief platform neer te kunnen zetten om compliance data en bedrijfsinformatie toegankelijker te maken voor de gehele Nederlandse markt.

×

Nu beschikbaar: Zakelijke Kredietrapporten en Risico Bewaking

Met de zakelijke kredietrapporten en risico bewaking van Handelzeker voorkomt u onbetaalde facturen, bouwt u aan financieel gezonde relaties en controleert u de kredietwaardigheid van uw relaties.

Op basis van onze uitgebreide rapporten kunt u snel zakelijke beslissingen nemen. Onze Risico Bewaking zorgt er voor dat u altijd op de hoogte bent van alle belangrijke veranderingen.

Meer informatie